diumenge, 19 de novembre del 2017

TRAIL ROSA DEL NORD 2017

Ahir dissabte 18 de novembre es va celebrar una nova edició de la trail Rosa del Nord.

La ruta Rosa del Nord segueix un itinerari de muntanya que entra a Sant Julià de Lòria (Andorra) per Mas d’Alins, després de travessar la comarca de l’Alt Urgell (Catalunya).

Aquest recorregut, de 22k, va ser transitat per milers de persones perseguides per ideologies totalitàries durant la Guerra Civil espanyola (1936-39) i la Segona Guerra Mundial (1942-1945). Aquestes ideologies van imposar el terror sobre un bon nombre de persones que es van veure obligades a fugir de nit, travessant rius i muntanyes, per recuperar la llibertat que els era negada als seus països d’origen. Els fugitius anaven normalment amb poca roba, mal calçats, poc menjar, passant fred i cansament extrems.

Per aquests motius la cursa es fa en autosuficiència i en equips de dos. Al final hi van participar 104 equips, és a dir un total de 208 corredors dels quals 7 Reds han participat amb les seves respectives parelles de cursa.

Ordenat per núm d'equip i no per resultat

Equip 9: Supermamis 2.0
La Red Isa Vallejo amb Silvia Sibila van creuar la meta al cap de 4h28m quedant en la 4a posició de la categoria femenina i classificant-se en les posicions 145 i 146 de la general.

Equip 23: Els Menairons lauredians
El Red Pedro Correia amb Rossend Cabanes del Sanlòria, amb un temps de 2h49m, van classificar-se en les posicions 13 i 14 de la general.

Equip 30: Tu también flotarás
Els dos Reds Jordi Bug y Jasmina Rabasa van creuar meta al cap de 4h36 quedant classificats en les posicions 150 i 151.

Equip 61: Friend-team
El Red Carlos Fernàndez i la seva parella de cursa David Mendez van fer podi en quedar en 3a posició de la general, amb un temps de 2h40m.

Equip 67: #anotherlevel
Els dos Reds Albert Pàmies i Serafí Rodríguez van creuar la meta després de 4h36 quedant en les posicions 152 i 153.

Equip 93: Sucrosfasdedeu
El Red Luis Sanvicente amb la seva parella de cursa Alex Font van quedar quarts de la general al creuar meta amb un temps de 2h40 a només 15 segons de diferència amb els tercers.