dijous, 26 d’abril del 2018

Propers objectius AAA i AAA Muntanya


Els nostres atletes no s'aturen aquesta temporada. Acaben amb una cursa i ja pensen en la següent! El que vulgarment es diu estar "on fire!"

Comencem fort! Aquest cap de setmana, diumenge 29 d'abril, amb el company Joan Repiso que viatjarà a Hamburg per participar en la marató de la ciutat.

A continuació us fem un breu resum dels principals objectius que aquests/es "malalts" del running i del trail running s'han marcat per la temporada. Anirem informant a mesura que passin els dies/mesos. Stay tunned! Això acaba de començar i continuarà...


  • Marató de Munic 14-10-18







Desprès de participar al Mundial de Mitja Marató de València el passat 24 de març, els nostres atletes David Piñol, Pedro Correia i Raül del Pozo ja preparen nous reptes. Els 3 tenen al cap la participació a la Marató de Munic del proper 14 d'octubre. Abans, però, en David i en Pedro hauran de fer front a una temporada estiuenca de trail running en la que també són dos grans especialistes. David té com a objectiu principal la participació a la Celestrail (83km 5000mts D+) de l'Andorra Ultra Trail mentre que en Pedro ho farà en la distancia "curta" de marató (43km i 3000mts D+). En Raül no fa muntanya però planificarà l'estiu i els seus entrenaments per acompanyar-los. Però, ep! No seran els únics en viatjar a Munic. Aprofitant que la cursa ofereix la possibilitat de córrer diferents distàncies, altres atletes del club també s'hi desplaçaran.

A la distancia reina debutarà en Serafí Rodriguez després d'haver fet diverses mitjes maratons i també d'un estiu plé de curses de muntanya quan pensa repetir l'experència de l'any passat a la Marató dels Cims. Serà l'unic debutant en la màxima distància

D'altres atletes més experimentats serán Pedro Teixeira, Llorenç Monjó, Leo López, Albert Pons, Joaquim Monteiro, Dídac Martínez, Ramiro Iglesias, i el nostre míster, Edgar Amaro, qui correrà la seva vuitena marató amb l'objectiu de fer millor marca personal.

Pel que fa a les altres distancies: Marisol Fuentes s'enfrontarà a la seva sisena mitja marató amb ganes de millorar la seva mmp d'1h51'. Per la seva banda, Maria Grau i Cristina Vilanova (la darrera, després d'un any i mig sense córrer per lesió) s'enfrontaran als 10km amb l'entusiasme i les ganes de sempre.


  • Trail Running:




Aquest estiu i amb les muntanyes que ens envolten, farà que els nostres atletes no s'aturin. Alguns d'ells ja han participat en curses i encara no s'ha fos la gran quantitat de neu acumulada aquest hivern.

Lluís Sanvicente, que torna a l'equip nacional de curses de muntanya, té com a gran objectiu la Ronda dels Cims (170km i 13.500mts de D+)

Xavi Prió, Carlos Fernandez, i els ja esmentats Pedro Correia, Serafí Rodriguez i David Piñol participaran a la Marató dels Cims. De la seva banda, Sònia Carrillo i Sergi Valls repetiran experiència a la Celestrail (83km i 5000mts D+) i Manel Carvalho debutarà a la Mític (112km 9700mts D+)

D'altres, en canvi, s'han fixat objectius en curses internacionals deixant de banda aquest any la AUTV:

Isabel Vallejo prendrà la sortida el 30 d'agost en la OCC (55km i 3500mts D+) del Montblanc als Alps francesos. 

Jordi Vilanova i el "Duo Sacapuntas" Sergi Valls i Manel Carvalho participaran al mes de novembre en la Haria Extrem a l'illa de Lanzarote

Salut i quilòmetres a tots i totes!